Vrienden van Lutten Life 2024

Afgelopen zaterdag 29 juni werd er bij ons in het dorp het stratenfestival Lutten Life georganiseerd. Een 'trapveldje' middenin de wijk, 2 podia tegenover elkaar, 7 bandjes, bar en eetgelegenheid in het midden staat garant voor een mooi en gezellig evenement. Als vrijwilliger heb ik daar de fotografie mogen verzorgen. 

Ballonfestival Hardenberg 2024

Gisteravond een bezoekje gebracht aan de eerste avond van het Ballonfestival in Hardenberg. Drie avonden zullen er in Hardenberg 35 luchtballonnen het luchtruim kiezen. Het evenement trekt ieder jaar veel bezoekers naar de uiterwaarden van de vecht. Al met al een kleurrijk geheel.

Bezoek Tuinhut 1 Arjan Troost

Afgelopen dinsdag 25 juni een bezoek gebracht aan tuinhut 1 van Arjan Troost. De hut staat erom bekend dat er vaak ijsvogels komen om te vissen in de vijver. Helaas liet de ijsvogel zich niet zien. Wel kon ik nog een soort vastleggen die ik nog niet eerder voor mijn lens had, namelijk de braamsluiper.

Classic TT Gramsbergen Ane 2024

Afgelopen zaterdag werd in Anerveen de "Gramsberger Classic TT"  verreden. Het door Eveno-racing georganiseerde evenement trekt ieder jaar veel bezoekers/liefhebbers naar het stratencircuit van Anerveen. In verschillende klassen wordt er in de ochtenduren getraind, waarna 's middags de wedstrijd volgt. 

Bezoek vogelhut Lichtenberg

Maandag 27 mei een dagje doorgebracht in boshut Lichtenberg van Arjan Troost. Vooraf weinig vertrouwen in een goede opkomst van vogels en anderen dieren daar ze midden in het broedseizoen zitten. Maar gelukkig ging het allemaal goed en heb ik mooie foto's kunnen maken.

Dagje Tierpark Nordhorn Duitsland

Afgelopen zaterdag 25 mei met een aantal leden van de fotoclub naar het Tierpark in Nordhorn geweest om er wat foto's te maken van de aanwezige dieren in het park.  Tierpark Nordhorn is een klein dierentuintje met behoorlijk wat soorten aan dieren. Van boerderijdier tot exotische soorten. De grote dieren zoals olifanten e.d ontbreken in dit park.