Foto's maken op de TRS Schuinesloot

Afgelopen zaterdag mocht ik foto's maken op het Mega TRS fest in Schuinesloot. De grote muziekavond tijdens het TRS weekend, georganiseerd door de mannen van de Trekkertrek en Rommelcross Schuinesloot. Vijf tenten met muziek en meer dan vierduizend bezoekers staat garant voor een gezellig feest.

Harry Slinger van de band Drukwerk op het buitenpodium

Overdag stond op het festivalterrein de boerentrekkertrek op het programma en vanaf 20 uur was het terrein open voor de bezoekers die zin hadden aan een feestje. Als eerste stonden de mannen van Drukwerk op het buitenpodium, een fraai optreden van Harry Slinger en de populaire hits zoals 'Je loog tegen mij' en 'Marianneke' werden dan ook luid meegezongen. 

The Green Monkeys zetten de rocktent op z'n kop

Andere acts en bands die optraden waren, Lucas en Gea, The Green Monkeys, The Darkraver, Abba Experience, Esperando's en Dj Lars Evers. Van piraat tot rock, van hardstyle tot discomuziek. Voor een ieder was er wel wat leuks te zien en te horen. The Green Monkeys zetten de rocktent volledig op z'n kop en toen The Darkraver achter de mengtafel plaats nam puilde de trekvogelstent volledig uit. Er kon niemand meer bij. Alle tenten waren tot in de late uurtjes vol met gezellige mensen.

Hieronder een paar foto's die ik gemaakt heb. De overige foto's zijn te te vinden op de facebookpagina van de TRS en hier onder evenementen.

Drukwerk met Harry Slinger

Lasershow in de Trekvogelstent

The Green Monkeys in de Rocktent

The Green Monkeys in de Rocktent

The Darkraver in de Trekvogelstent