Fotowedstrijd op het werk

Bij mijn werkgever hebben we dit kalenderjaar een fotowedstrijd. Om de maand wordt er een nieuw onderwerp bekend gemaakt en kan er op de ingeleverde foto's gestemd worden. De allereerste ronde en de vierde ronde heb ik gewonnen.

We zijn begonnen met het thema 'Smakelijk hapje', ik stuurde de foto van de eekhoorn in won daarmee deze categorie. Het tweede thema was 'Actie'. Hier had ik gekozen voor een motorcoureur tijdens de Classic TT in Ane. Deze lag mooi in de bocht. Met deze foto zat ik niet in de top 3. Het derde thema was 'Dieren' en daar heb ik de foto van de sperwer in het water voor ingeleverd. Dit leverde mij een tweede plaats op. Als vierde onderwerp had de organisatie gekozen voor 'Techniek'. Voor deze foto had ik een skyline van bouten, moeren en schroeven gemaakt. Deze stonden op een spiegel in het donker. Als belichting gebruikte ik een zaklamp met kleurenfolie.

We hebben nu nog 2 onderwerpen te gaan. De 6 winnende foto's gaan mee naar de eindronde. Hier zal de winnende jaarfoto uit komen.

Fotowedstrijd Smakelijk Hapje

Fotowedstrijd Actie

Fotowedstrijd Dieren

Fotowedstrijd Techniek